O aktuelnim pitanjima društvenog položaja žene / On Current Issues Concerning Women's Social Status - Petrić, Nevenka (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2024)
Objavljeno u: Pregled: časopis za društvena pitanja, br. 4, god. LXXV, 1985.