O knjizi "Opće upravno pravo" prof. dr. Fuada Puriševića / About the Book "General Administrative Law" by Prof. Dr. Fuad Purišević - Omanović, Sanjin; Ruhotina, Anisa (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2022)
The text is a review of the book Opće upravno pravo (uvodna pitanja i organizacija javne uprave, s posebnim osvrtom na Bosnu i Hercegovinu) authored by Prof. Dr. Fuad Purišević, Faculty of Criminalistics, Criminology and Security Studies, University of Sarajevo, Sarajevo, 2021.