(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2026)
This text is a review of the book: Šaćir Filandra, Moj zavičaj u svjetskoj povijesti, Sarajevo, Bošnjačka zajednica kulture, 2026.