(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2023)
Međunarodna naučna konferencija Mađarske akademije nauka na temu Savremene prijetnje roditeljskoj odgovornosti – odabrani pravni aspekti, održana 5. XII 2022 u Miskolcu u Mađarskoj.