(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2016)
Tekst je prikaz knjige Mire Lakićević Socijalna politika (Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu, Beograd, 2013, 328 str.).