(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst je prikaz knjige Thomasa Armstronga „Najbolje škole: kako istraživanje razvoja čovjeka može usmjeriti pedagošku praksu“.