(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2008)
Tekst je prikaz knjige Mirka Pejanovića „The Political Development of Bosnia and Herzegovina in the Post-Dayton Period“(Sarajevo: Šahinpašić, 2007), koja se bavi perspektivama političkog razvoja Bosne i Hercegovine.